Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapısı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

ve kontrolleri yapılmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son paye ilgi edilmektedir. Medyaya yansıhuzur ve yangın kapısı nedenli can zayiatının olması bu konuya ne önem verilmesi icap ettiğinin en önemli demıtıdır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde iletmek olduğu muhtevain, kabil olan en kesik sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini çıkarmak amacıyla önlem allıkınmaktadır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Acil durumlarda tertipli tahliyeyi kolaylaştırarak ürkü olasılığını azaltır. Konuma ve ihtiyaca bakarak hem sineeriye hem bile hariçya monte edilebilirler.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

 Bir örgüda yahut katlarında mevcut her kullanıcı yürekin, gayrı kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan veya mekânlardan gitmek zorunda sözınmaksızın, bir çışitaa veya çıkışlara aracısız ulaşım esenlanması gerekir.

Konstrüksiyonlarda yangın kapısı kullanılan her kapının aynı yangın direncine ehil olmadığını söyleyebiliriz. Şirket kapılarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının yalın alıntı süresiyse 60 dakikadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya menşe vermemesi bağırsakin kapatılmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda Yangın Kapısı Fiyatları yangın kapılarımızın prezantabl testleri bünyelmaktadır. Yangın Kapısı Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı tetkik ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleabat bu tür kapıların en önemli avantajı esrar sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page